Sos truskawkowy z winem jabłkowym

22 września 2010, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Pasuje do pieczonych mięs.

Składniki:

500 g truskawek, 250 ml wina jabłkowego, czarny zmielony pieprz, 1 łyżka miodu, 2-3 plasterki cytryny.

Przygotowanie:  Truskawki zmiksować z winem jabłkowym. Doprawić pieprzem, dodać plasterki cytryny i pozostawić na kilka godzin do przesiąknięcia aromatów.

file1285165291



FORUM - bieżące dyskusje

Odciski na palcach stóp
Im dłużej się naciska te same części stopy ,tym większe ryzyko odcisków....
Najdziwniejsze prace domowe Waszych…
Napisanie wiersza. No nie każde dziecko to materiał na poetę:)
Nocleg Rewa
Ceny i w domkach już oszalały, taniej i przyjemniej jest wyjechać za granicę, naprawdę....
Zazdrość o byłą partnerkę chłopaka…
Wiele dziewczyn jest zadrosnych, bo czują się niepewnie w związku, czyli facet...