Sos salsa z papryką

Avatar photo
21 września 2010,
dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Można nią smarować chleb. Pasuje do potraw z ryżu.

Składniki:

2 zielone papryki, 2 łagodne pepperoni w zalewie, 2 cebule dymki, 2 ząbki czosnku, 10 gałązek natki kolendry, 1 chilli, sok z 1 limonki, szczypta soli.

Przygotowanie: papryki obrać ze skórki. Usunąć gniazda nasienne.Miąższ posiekać. Pepperoni przekroić na połówki, usunąć pestki, drobno pokroić. Umyć dymkę, obrać czosnek. Natkę opłukać. Dymkę, czosnek, chilli i listki kolendry posiekać. Wszystkie składniki połączyć z sokiem z limonki i wymieszać. Przyprawić solą

file1285087033



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...