Dip do krewetek

28 sierpnia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • majonez 3 łyżki
  • jogurt 1 łyżka
  • natka pietruszki
  • ostre ogórki (krokodylki lub z papryką) – 2 szt
  • cebula 1/2 szt
  • przyprawy

Ogórki i cebulę pokroić w drobną kostkę, dodać natkę pietruszki drobno posiekaną i wszystko razem wymieszać z majonezem i gęstm jogurtem. W razie potrzeby doprawić solą i białym pieprzem. Podawać z krewetkami smażonymi w cieście piwnym.

file1283018022



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.