Mix kapuściano-paprykowy

6 lipca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Składniki:
1 główka młodej kapusty
1 żółta papryka słodka
1 pęczek zielonej cebuli
2 łyżki oleju roślinnego
pieprz mielony i sól do smaku
Przygotowanie:
Kapustę umyć i drobno poszatkować. Paprykę umyć, przeciąć na pół, usunąć rdzeń i pokroić w paski. . Dodać pieprz i sól do smaku. Dodać olej sałatkowy, ponownie wymieszać i podawać.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....