Wiosenna z makaronem

3 lipca 2010,
dodał: Ewa
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

opakowanie makaronu w kształcie ryżu

3 duże ogórki

puszka kukurydzy

ok. 25 dag szynki

pęczek koperku

1 łyżeczka musztardy

3 łyżki majonezu

3 łyżki jogurtu naturalnego

zioła prowansalskie

sól i pieprz do smaku.

Makaron gotujemy al dente, dodajemy kukurydzę oraz pokrojone w kosteczkę ogórki i szynkę.  Z majonezu, jogurtu, musztardy i ziół robimy sos. Dodajemy do niego posiekany koperek. Polewamy wszystkie składniki i mieszamy. Można doprawić solą i pieprzem. Wstawiamy do lodówki do schłodzenia.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....