Bułka podsmażana na maśle

24 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Bułka wrocławska (może być czerstwa)
Masło

Bułkę kroimy na 1,5 cm grubości kromki, smarujemy masłem z dwóch stron i podsmażamy na suchej teflonowej patelni. Podajemy jako grzanki na gorąco.

file1269641852



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...