Kotlety z pekińską

21 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

½ kg mięsa mielonego
½ kapusty pekińskiej
1 jajko
sól
pieprz
tarta bułka

Kapustę pekińską drobno poszatkować, dodać do mięsa. Cebulę zetrzeć ba tarce, dodać jako, przyprawy i dokładnie wymieszać. Formować kotlety, obtaczać w tartej bułce i smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i dowolną surówką.

file1269209651



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...