Kotlety z pekińską

21 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

½ kg mięsa mielonego
½ kapusty pekińskiej
1 jajko
sól
pieprz
tarta bułka

Kapustę pekińską drobno poszatkować, dodać do mięsa. Cebulę zetrzeć ba tarce, dodać jako, przyprawy i dokładnie wymieszać. Formować kotlety, obtaczać w tartej bułce i smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i dowolną surówką.

file1269209651



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Żubrówka czy Luksusowa na imprezę?…
Ja nie piję wódki, więc się nie wypowiem która lepsza. Ja na imprezę...
Jaki utrwalacz do pazknoci ???
Utwardzacz może być stosowany jako baza pod kolorowy lakier lub samodzielnie, jako preparat odżywczy....
Niechęć do macierzyństwa
W takim uproszczonym schemacie myślenia nie mieszczą się inne powody, z jakich ktoś...
pasemka na czarne włosy
Pasemka na czarnych włosach mogą być subtelne i naturalne, na przykład w kolorze średniego...