Medaliony morelowe

21 marca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/2 kg polędwicy wieprzowej, pociętej w poprzek na grube plastry
1/2 łyżki soli
mielony czarny pieprz
2 łyżeczki oleju sezamowego
1 1/4 szklanki moreli
sos sojowy
1 łyżka posiekanego marynowanego imbiru

Przygotowanie:

Posypać mięso po obu stronach solą i pieprzem. Rozgrzać olej w dużej patelni, smażyć wieprzowinę ok. 2 min. na każdej stronie. Dodać morele, imbir i sos sosjowy i dusić ok. 5 min. Podawać z ryżem i fasolką szparagową lub innymi zielonymi warzywami.
pork1



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...