Piersi z kurczaka ze szpinakiem

7 października 2014, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Czas przygotowania: 30 minut
Ilość porcji: 2
Stopień trudności: łatwe

Składniki:
– 400 g piersi z kurczaka,
– 100 g serka topionego o smaku śmietankowym,
– 1 Bulionetka do duszonego kurczaka Knorr,
– 2 ząbki czosnku,
– 450 g mrożonego szpinaku,
– 1 cebula,
– 200 g śmietany.

Przygotowanie:
1. Mięso pokrój w kostkę i podsmaż.
2. Wlej śmietanę i dodaj Bulionetkę Knorr, by danie nabrało głębokiego smaku.
3. Dodaj szpinak, czosnek przeciśnij przez praskę, połącz z daniem.
4. Do sosu dodawaj po trochę serka topionego. Zmieszaj i serwuj z ulubionym makaronem.

Piersi z kurczaka ze szpinakiem



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz