zapiekane nadziewane bułeczki

19 marca 2010, dodał: Marta
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 bułki

3 kiełbaski bawarskie

1 słoiczek smażonych papryk

1 garść oliwek

3 ząbki czosnku

1 mozzarella

Sposób przygotowania:

  1. z bułek ścinamy wierzch, wydrążamy środek
  2. papryki kroimy w kostkę, oliwki na pół, kiełbaski w grube plasterki
  3. czosnek obieramy i obsmażamy na rumiano, kroimy w grube plasterki
  4. składniki mieszamy, faszerujemy nimi bułki,
  5. mozzarelle kroimy w cztery plastry układamy na każdej bułce,
  6. wkładamy bułeczki do piekarnika rozgrzanego do180 stopni celcjusza na 10 min.

file1268988799



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz