Soczewica po etiopsku

17 marca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

ugotowana czarna soczewica

lentil1a

rozgnieciony świeży czosnek
chilli (świeże lub w proszku)
pomidory świeże
sok z cytryny
sól i pieprz do smaku.

Przygotowanie:

Na patelni rozgrzać masło, wrzucić czosnek, chilli, pomidory pocięte w kawałki, sok z cytryny, sól i pieprz. Dodać ugotowaną soczewicę i dusić, przez ok. 15 min.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Największe błędy ślubnych stylizacj…
Ja widziałam niedopasowaną suknię do figury, młoda wyglądała jak opięty baleronik, no ale spełniła...
Gophering - zmora randkowiczów
Częste zjawisko, sama je widziałam - tzn. tej osoby już więcej nie widziałam :D
Salon fryzjerski w Poznaniu - gdzie…
Sama jeżdżę 35 km do mojej fryzjerki, ale to jedyna, co umie ułożyć moje...
Nadmierne poczucie odpowiedzialnośc…
To męczące, nie można wtedy zdać się na innych, tylko samemu się wszystkim zajmujesz...