Ryba na ostro

17 marca 2010, dodał: Yoko-Ono
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 4 filety z mintaja, mały jogurt naturalny, 2 łyżki musztardy, łyżka soku z cytryny, 1/3 szklanki  mąki, 2 łyżki oleju, sól, pieprz.

Jogurt wymieszać z musztarda i sokiem z cytryny. Filety zalać tym sosem i na godzinę wstawić do lodówki. Rybę osączyć z zalewy, obtoczyć w mące i smażyć z obu stron na gorącym oleju po ok. 5 min. Zdjąć z patelni, oprószyć solą i pieprzem. podawać z puree ziemniaczanym.

file1268813669



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.