Mizeria w sosie koperkowo-musztardowym ze śmietaną i majonezem

12 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

ogórek wąż
koperek zielony
1-2 ząbki czosnku
śmietana + majonez (proporcje 2:1)
sól, pieprz, cukier
łyżeczka musztardy sarepskiej

Ogórka obrać, pokroić w plasterki, posolić niech chwilkę postoi.
Następnie zrobić sos ze śmietany, majonezu, musztardy, czosnku i polać ogórki. Jak ktoś lubi posypać koperkiem.

file1268599538



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...