Fasolka szparagowa z mięsem

8 marca 2010, dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

składniki:

*  fasolka szparagowa 0,5 kg
* mięso wieprzowe 20 dag
* pieprz
* sól

Fasolkę gotujemy do miękkości, mięso pokroić w paski usmażyć na odrobinie tłuszczu, popieprzyć.
Mięso dodać do fasolki.
Smacznego.

file1268053870



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...