Canneloni ze szpinakiem i mielonym mięsem

30 października 2013, dodał: coolinarna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– paczka rurek canneloni

– mięso mielone

– szpinak

– żółty ser

– puszka pomidorów w zalewie lub słoik sosu chińskiego lub bolognese

– cebulka i czosnek

– przyprawy: sól, pieprz, papryka, oregano

Canneloni nadziewam od razu mięsem przyprawionym cebulką, przyprawami i czosnkiem, a pozostałe szpinakiem. Polewam następnie obficie sosem (muszą być całe przykryte, a sos nie za gęsty, ponieważ rurki muszą być miękkie). Na koniec posypuję serem i zapiekam jeszcze przez chwilkę.

file1268043904



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺