przypalony garnek

5 marca 2010,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

1. Do garnka wlewamy zimną wodę , dodajemy pokrojoną na ćwiartki cebulę i gotujemy na małym ogniu aż cebula się nie rozgotuje.

2. Przypalone miejsca posypujemy grubą warstwą soli i zostawiamy na kilka godzin. Następnie wycieramy gąbką i płuczemy gorącą wodą.

file1267781625



FORUM - bieżące dyskusje

Jędrne ramiona
Nie wiem, może trzeba zlikwidować przyczynę, przez którą nie chce Ci się ćwiczyć?...
Sezonowe dekoracje na każdą porę ro…
Czy zmieniacie dekoracje w swoich mieszkaniach w zależności od pory roku? Wadomo,...
Co czytacie w wolnej chwili?
Też lubię, zwłaszcza jeśli poza losami danej osoby pozwala szerzej poznać i zrozumieć...
Tolerancja wśród osób starszych
Ciekawa jestem, dlaczego starsi ludzie są tak mało tolerancyjni. Tak jakby naprawdę bali...