Testujemy dania restauracji Foksal w Warszawie!

2 października 2013, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

W ramach akcji BLOGERZY SMAKUJĄ prosimy o zgłoszenia blogerów  kulinarnych z  Warszawy i okolic.  Zgłoszenia mile widziane wraz z adresem bloga w komentarzu na dole pod artykułem.

Restauracja przygotowała dla blogera wraz z osobą towarzyszącą zaproszenie na dowolne dania z karty do kwoty 250 zł

res

Restauracja Foksal Factory

Foksal 18, Warszawa

www.facebook.com/foksalfactory

Foksal Factory to Restauracja, którą tworzą ludzie dla ludzi. Naszym Szefem Kuchni jest Piotr Halter – Kucharz z międzynarodowym doświadczeniem, który pracował z Riccardo Nardi i kucharzami Gordona Ramseya.

Nazwa Restauracji nie jest przypadkowa – tu wszystko tworzymy sami – wypiekamy chleb i bagietki do naszych sałat. Wytwarzamy własnoręcznie makarony w oparciu o włoskie receptury. Przygotowujemy domowe wędliny i przetwory.

1013254_219988958153901_812906147_n

Nasze przestronne, stylowe wnętrza mogą pomieścić 200 osób. Lokal składa się z Restauracyjnego parteru, gdzie znajdą Państwo bar, taneczny parkiet oraz Antresoli, która idealnie nadaje się na spotkania biznesowe.

1013602_213059568846840_458084520_n

Do Państwa dyspozycji wynajmujemy też część klubową znajdującą się w podziemiach. Pomieści ona do 100 świętujących osób. Jest to klimatyczne miejsce z parkietem, długim barem, sceną i specjalnym systemem oświetleniowym. Doskonałe na uroczyste i nieformalne zakończenie korporacyjnych eventów.

Pasja tworzenia, elastyczność, dbanie o najwyższą jakość obsługi i zadowolenie klienta, tego właśnie możesz spodziewać od zespołu Foksal Factory. Nasze projekty są szyte na miarę i dopasowane do charakteru wydarzenia.