Ryż z mieszanką warzywną

1 marca 2010, dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

* marchewka 2 szt.
* fasolka szparagowa mrożona 15 dag
* kukurydza Bonduelle 1 puszka (170 g)
* fasola czarna 1 puszka – mała
* pieczarki 4 szt.
* wegeta 1 łyżeczka
* maggi 1 łyżka
* olej 2 łyżki
* ryż 10 dag (lub 1opak)

Marchew czyścimy kroimy w słupki. Pieczarki kroimy w plasterki. .na patelni rozgrzewamy tłuszcz dodajemy marchewkę podsmażamy. Fasolkę szparagową kroimy na kawałki i dodajemy do marchewki. Następnie dodajemy pieczarki i smażymy razem około 10 minut. Kukurydzę i fasolkę osączamy dodajemy na patelnię. Doprawiamy do smaku vegetą lub ulubioną przyprawą. Ryż gotujemy w osolonej wodzie. Warzywa mieszamy z ryżem i podajemy.

file1267459368



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...