Surówka z czerwonej kapusty

28 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ małej główki czerwonej kapusty
1 duża cebula
3 jabłka
majonez lub olej
sól
pieprz
ocet
cukier

Kapustę drobno poszatkować, cebulę pokroić w drobną kostkę, posolić i odstawić na kilka minut. W tym czasie obrać i zetrzeć na grubej tarce jabłka. Dodać do kapusty, dodać przyprawy, doprawić do smaku. Na koniec dodać olej lub majonez i dokładnie wymieszać.

file1267368784



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...