Czy kwas chlebowy jest zdrowy?

29 sierpnia 2013, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Razowy kwas chlebowy to w 100% naturalny, bezalkoholowy napój gazowany, przygotowany na bazie zbóż z dodatkiem naturalnych soków owocowych. Charakteryzuje się lekkim, ale wyczuwalnym posmakiem pieczonego chleba z nutą karmelową.
Razowy to propozycja dla całych rodzin, idealna alternatywa dla sztucznych napojów gazowanych. Razowy kwas chlebowy docenią szczególnie mamy, które dbają o zdrową dietę wszystkich domowników i uważnie wybierają produkty tylko najwyższej jakości. To również napój dla osób poszukujących produktów wyjątkowych w smaku, autentycznych, naturalnych, inspirowanych tradycją. Razowy kwas chlebowy nie zawiera żadnych konserwantów, sztucznych barwników i aromatów.

Razowy - kompozycja

 
Razowy kwas chlebowy to doskonale orzeźwiający napój do codziennej konsumpcji. Oprócz klasycznej wersji, Razowy dostępny jest również w dwóch wariantach smakowych z dodatkiem naturalnych soków: śliwkowego i żurawinowego. Owocowe wersje Razowego przypadną do gustu w szczególności najmłodszym konsumentom.
Razowy kwas chlebowy dostępny jest w specjalnie zaprojektowanych butelkach PET o pojemności 0,5 i 1,5 litra, których znakiem rozpoznawczym jest wytłoczenie w kształcie kłosa, nawiązujące do zbożowego pochodzenia produktu.

Cena:

1,5 litra ok. 4,00 zł
0,5 litra ok. 2,50 zł