Jajka w sosie śmietanowo – musztardowym

19 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Jajka na twardo
Śmietana gęsta
Musztarda chrzanowa
Sól
Pieprz
Szczypiorek
Ogórek konserwowy
Marchewka do dekoracji

Jajka ugotować na twardo. Śmietanę wypieszczać z 2 łyżkami musztardy, solą i pieprzem.(w zależności jak ma być ostre, robimy wedle własnego smaku) Jajka układamy na śmietanie, posypujemy obficie szczypiorem i dekorujemy.

file1266612228



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...