Makaron z sosem śmietanowo-szpinakowym

12 marca 2013, dodał: anula81
Artykuł zewnętrzny
Składniki:

2 garście szpinak świeży,
200 ml śmietana 18 proc,
2 garście ser parmezan tarty,
2 łyzki masło,
do smaku Sól,
makaron

Na rozgrzane masło wrzucamy szpinak dosłownie 1 min mieszamy , dodajemy śmietanę , sól, ser i chwilkę smazymy jakieś 5 min :D
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu , potem tylko łączymy i smacznego .

file1363088736



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.