Kaszanka swojska z cebulą

14 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

2 pętka kaszanki swojskiej
1 duża cebula
sól, pieprz
olej do smażenia

Cebulę podsmażyć na  oleju na złoty kolor. Zdjąć z patelni. Na ten sam tłuszcz położyć kaszankę pokrojoną w krążki. Podsmażyć z 2 stron. Wyłożyć na talerz, obok położyć cebulę. Podawać z pieczywem i ogórkiem konserwowym i musztardą.

file1266170526



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...