Placki ziemniaczane

7 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Obieramy 0,50 kg ziemniaków, trzemy na tarce lub w maszynie. Dodajemy 2 cebule, drobno pokrojone lub przetarte. Dodajemy 1 jajko, 1,5 szklanki mąki, przyprawiamy solą, pieprzem i wegetą. Smażymy na złoty kolor z obu stron.

file1265564904



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...