Sałatka z fasolki szparagowej

26 sierpnia 2012, dodał: milky
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
400 g ugotowanej fasolki
2 łyżki ryżu dzikiego

koperek
2 łyżki oliwy z oliwek
2 łyżki koncentratu pomidorowego
sól
pieprz
curry

Przygotowanie:

Fasolkę pokroić na kawałki o dł. 2 cm. Ryż opłukać, zalać osolonym wrzątkiem, ugotować na sypko.Przelać zimną wodą i ostudzić, a następnie wymieszać z fasolką, koncentratem, oliwą i posiekanym koperkiem, doprawić przyprawami do smaku.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Co oznacza ochota na kwaśne?
Ochota na kwaśny smak może nie być tylko zachcianką, ale objawem choroby lub niedoborów...
Podwyżki cen prądu
Podwyżki cen energii mają być wyższe niż zapowiadał rząd. W drugiej połowie...
Banany, którymi można się zatruć…
Jakie banany kupować, a jakich unikać? Wiadomo, że banany są zdrowe, mają dużo potasu, regulują...
Przepis na długowieczność
Niemiecki lekarz Andreas Michelsen ogłosił, że nasze zdrowie w 91% zależy tylko od nas....