Ogórki z miodem

27 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

ogórki 2 kg
Zalewa:
8 szklanek wody
1 szklanka octu
1 szklanka cukru
2 łyżki soli
4 łyżki miodu

Ogórki obrać grubo pokroić w krążki. Posypać solą odstawić na 2 godziny. Następnie odlać wodę. Zalewę zagotować. Ogórki włożyć do słoików, zalać zalewą, pasteryzować 10 minut.

file1264608392



FORUM - bieżące dyskusje

Odciski na palcach stóp
Im dłużej się naciska te same części stopy ,tym większe ryzyko odcisków....
Najdziwniejsze prace domowe Waszych…
Napisanie wiersza. No nie każde dziecko to materiał na poetę:)
Nocleg Rewa
Ceny i w domkach już oszalały, taniej i przyjemniej jest wyjechać za granicę, naprawdę....
Zazdrość o byłą partnerkę chłopaka…
Wiele dziewczyn jest zadrosnych, bo czują się niepewnie w związku, czyli facet...