Pasztet z selera

31 lipca 2012,
dodał: Hesta
Artykuł zewnętrzny

2 obrane selery zetrzeć na tarce jarzynowej. 2 cebule pokroić w piórka. Selery i cebulę przełożyć do garnka wlać szklankę wody dodać margarynę KASIA i 2 buliony grzybowe. Dusić ok. godziny. Miękkie selery można dodatkowo zmiksować. Następnie wbić 4 żółtka i wsypać szklankę bułki tartej. Wymieszać. pianę z 4 jajek ubić i dodać. Wymieszać i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przełożyć do małej foremki i zapiec. SMACZNEGO



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...