Pasztet z selera

31 lipca 2012,
dodał: Hesta
Artykuł zewnętrzny

2 obrane selery zetrzeć na tarce jarzynowej. 2 cebule pokroić w piórka. Selery i cebulę przełożyć do garnka wlać szklankę wody dodać margarynę KASIA i 2 buliony grzybowe. Dusić ok. godziny. Miękkie selery można dodatkowo zmiksować. Następnie wbić 4 żółtka i wsypać szklankę bułki tartej. Wymieszać. pianę z 4 jajek ubić i dodać. Wymieszać i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przełożyć do małej foremki i zapiec. SMACZNEGO



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....