Pomarańcze z musem pomarańczowo-truskawkowym

19 lipca 2012, dodał: helas
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
2 pomarańcze
30 dag truskawek
6g cukru pudru
4 listki mięty

Przygotowanie:
1. Dobrze umyte  pomarańcze przekroić na pół  i wyjąć z nich  miąższ . Miąższ   zmiskować.
2. Truskawki widelcem rozdrobnić dodać do nich miąższ pomarańczy i cukier puder
3. Wszystko razem wymieszać.
4. Wypełnić każdą połówkę pomarańczy musem, posypać cukrem podrem, drobno posiekaną miętą
5. Wstawić do lodówki na ok. 3 godziny (można wstawić do zamrażalnika)



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺