Sałatka wielowarzywna pasteryzowana

23 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    ogórki
    jabłka
    papryka
    kapusta
    marchew
    cebula
    czosnek
    zalewa:
    1 szklanka cukru
    2 szklanki oleju
    2 szklanki octu
    ostra papryka
    3 łyżki soli

      Zalewę zagotować, wrzucić pokrojone warzywa (marchew i jabłko zetrzeć na grubej tarce). Na końcu dodać czosnek oczywiście jak kto lubi.Wszystko razem zagotować i gorące włożyć do słoików. Pasteryzować 10 minut.

      file1264268653



      Preferencje plików cookies

      Inne

      Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

      Niezbędne

      Niezbędne
      Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

      Reklamowe

      Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

      Analityczne

      Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

      Funkcjonalne

      Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

      Wydajnościowe

      Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.