Chleb z libanu

21 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    1 lub 2 żółtka
    1 kg mąki
    1 szkl mleka
    1,5 szkl wody
    1 łyżeczka drożdży
    sól
    cukier do smaku
    troszeczkę oleju – 1/2 łyżki

      Zagnieść ciasto. Rozwałkować małe, cienkie placki i piec na małym ogniu na suchej patelni teflonowej.

      file1264106373



      FORUM - bieżące dyskusje

      Włosy wypadają i łamią się... jak s…
      Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
      Nadkwasota
      Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
      Co sądzicie o liposukcji.
      Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
      Powiekszenie biustu
      W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...