KANIE PANIROWANE

20 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    kanie
    wegeta
    pieprz
    jajko
    bułka tarta
    mleko
    Pyszne kotlety w sezonie letnim


    Kanie czyścimy, posypujemy wegetą i pieprzem. Panierujemy w jajku roztrzepanym z mlekiem i w tartej bułce. Smażymy na złoty kolor z obu stron. Podajemy z chlebem lub z ziemniakami i dowolną surówką. SMACZNEGO !!!

    file1264010998



    Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

    Dodaj komentarz


    FORUM - bieżące dyskusje

    Konsultant ślubny Gdańsk
    Jak się jest zapracowanym, to nie wiem kiedy samemu można to wszystko załatwić......
    Problem emocjonalny z AZS
    Poza tym osoba taka czuje wstyd, że wygląda źle...
    Drogerie DM
    Trudno z nim konkurować na małym rynku, to jednak wyrobiona już marka...
    Dzieci i chodziki
    Małe dziecko jest z reguły bardzo aktywne, więc poznaje świat i na własną rękę,...