Sałatka po staropolsku

17 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    duża głowa sałaty
    4 jaja ugotowane na twardo
    mały pęczek koperku
    1 mały pojemniczek śmietany 18 %
    sól
    pieprz

    Sałatę porwać, posypać posiekanymi jajkami. Na wierzch polać śmietaną, posypać koperkiem i posypać solą i pieprzem. Przygotowujemy przed podaniem, sałatka najlepsza świeża.

    file1263740571



    FORUM - bieżące dyskusje

    Wolontariat zagraniczny
    Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
    Cukrzyca za ciąża
    Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
    Sieć C&A
    No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
    57 proc. osób do 40 roku życia nie …
    I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...