Flądra z patelni

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    flądra
    sól
    pieprz
    masło cytryna
    mąka
    dekoracja
    masło


      Flądrę czyścimy, myjemy, posypujemy solą i pieprzem.

      Do środka wkładamy zioła i kawałki masła.

      Obtaczamy w mące i smażymy na dużej ilości oleju na złoty kolor.

      Podajemy z wiórkami masła i cytryną.

      Pasuje do frytek ale z chlebkiem też bardzo smakuje.

      Można też upiec na grillu ( w foli z masełkiem i warzywami i ziołami)

      file1263593808



      FORUM - bieżące dyskusje

      Odciski na palcach stóp
      Im dłużej się naciska te same części stopy ,tym większe ryzyko odcisków....
      Najdziwniejsze prace domowe Waszych…
      Napisanie wiersza. No nie każde dziecko to materiał na poetę:)
      Nocleg Rewa
      Ceny i w domkach już oszalały, taniej i przyjemniej jest wyjechać za granicę, naprawdę....
      Zazdrość o byłą partnerkę chłopaka…
      Wiele dziewczyn jest zadrosnych, bo czują się niepewnie w związku, czyli facet...