Fasolka szparagowa podsmażana na maśle z bułką

12 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    fasolka szparagowa
    masło
    tarta bułka
    sól
    pieprz

      Fasolkę ugotować w osolonej wodzie około 15 – 20 minut.

      Na patelni roztopić masło, posolić i popieprzyć wsypać tartą bułkę około 2 łyżek i lekko zrumienić. Wrzucić dobrze odsączoną fasolkę i podsmażyć na złoty kolor.

      Podawać do obiadu lub jako samodzielne danie.

      file1263312876



      FORUM - bieżące dyskusje

      Doda Dream Show
      Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
      Pracoholizm
      AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
      klejenie butów
      Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
      Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
      Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....