Brokuł do obiadu

11 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    1 duży brokuł
    1/4 kostki mała
    bułka tarta
    sól
    pieprz

      Brokuła umyć, podzielić na kilka mniejszych części i ugotować. Odsączyć na sicie i wyłożyć na talerz. Podsmażyć bułkę na maśle na złoty kolor, posolić i popieprzyć i polać brokuła. Jeść na ciepło do obiadu lub jako samodzielny posiłek.

      file1263238024



      FORUM - bieżące dyskusje

      Wolontariat zagraniczny
      Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
      Cukrzyca za ciąża
      Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
      Sieć C&A
      No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
      57 proc. osób do 40 roku życia nie …
      I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...