Ryby marynowane

9 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    5 tusze morszczuka mrożone lub inne
    mąka
    olej
    sól
    pieprz
    ZALEWA:
    2 szkl wody
    6 łyżek octu
    3 łyżki cukru
    3 łyżki keczupu pikantnego
    pół małego słoika koncentratu
    1 płaska łyżka soli
    pieprz ziarnisty
    ziele angielskie
    liść laurowy
    1 duża cebula

      Ryby posolić i popieprzyć, obtoczyć w mące i usmażyć na oleju. Z podanych składników zagotować zalewę. Ryby na stojąc ułożyć w litrowym słoiku, dodać cebulę pokrojoną w talarki i zalać gorącą zalewą. Po wystygnięciu schować do lodówki. Najlebsze po 2 dniach.

      // <![CDATA[
      var nsix_params = new Object();
      nsix_params.fcolor = '#FF6600′;//
      nsix_params.adareas = [’intertext’];//
      document.write(”);
      // ]]>

      file1263051278



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      Żubrówka czy Luksusowa na imprezę?…
      Ja nie piję wódki, więc się nie wypowiem która lepsza. Ja na imprezę...
      Jaki utrwalacz do pazknoci ???
      Utwardzacz może być stosowany jako baza pod kolorowy lakier lub samodzielnie, jako preparat odżywczy....
      Niechęć do macierzyństwa
      W takim uproszczonym schemacie myślenia nie mieszczą się inne powody, z jakich ktoś...
      pasemka na czarne włosy
      Pasemka na czarnych włosach mogą być subtelne i naturalne, na przykład w kolorze średniego...