Surówka z pekińskiej

6 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

1/2 kapusty pekińskiej

1 marchew

1 cebula

1 jabłko

majonez

sól, pieprz, ocet, kwasek cytrynowy do smaku

Kapustę drobno poszatkować, cebulę pokroić w drobną kostkę. Marchew i jabłko obrać i zetrzeć na grubej tarce. Doprawić przyprawami i dodać majonez. Wymieszać i schłodzić w lodówce.

file1262808283



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...