Czekoladowo-kokosowa pychotka

16 stycznia 2012, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/2 szklanki mleka,

torebka budyniu czekoladowego

1 szklanka mleka kokosowego,

40 dag śmietany kremówki,

4 pralinki kokosowe.

Przygotowanie:

Proszek budyniowy rozprowadzić w mleku. Mleko kokosowe zagotować z połową śmietany. Zdjąć z ognia, wlać budyń, ciągle mieszając jeszcze raz zagotować. Wstawić do lodówki, a przed podaniem udekorować  ubitą śmietanką kremówką i pralinkami.



    Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

    Dodaj komentarz


    FORUM - bieżące dyskusje

    Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
    Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
    "nocne marki" - dozwolone po 22 :)
    Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
    Depilacja-co najlepsze?
    Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
    Torebka duża czy mała?
    Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...