Zupa 5 warzyw z parmezanem i białą fasolą

29 czerwca 2011,
dodał: Karolina
Artykuł zewnętrzny

Wrzucam do 2 szkl. wrzącego bulionu warzywnego  1/2 paczki (225 g) mieszanki gotowanych, mrożonych warzyw: brokułów, kalafiorów, marchewki, 100 g mrożonego szpinaku w liściach i posiekaną cebulę. Gotuję 10 minut, wrzucam 1/2 szklanki białej fasoli z puszki. Doprawiam solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Całość posypuję 2 łyżeczkami startego parmezanu.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...