Zupa 5 warzyw z parmezanem i białą fasolą

29 czerwca 2011, dodał: Karolina
Artykuł zewnętrzny

Wrzucam do 2 szkl. wrzącego bulionu warzywnego  1/2 paczki (225 g) mieszanki gotowanych, mrożonych warzyw: brokułów, kalafiorów, marchewki, 100 g mrożonego szpinaku w liściach i posiekaną cebulę. Gotuję 10 minut, wrzucam 1/2 szklanki białej fasoli z puszki. Doprawiam solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Całość posypuję 2 łyżeczkami startego parmezanu.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Co oznacza ochota na kwaśne?
Ochota na kwaśny smak może nie być tylko zachcianką, ale objawem choroby lub niedoborów...
Podwyżki cen prądu
Podwyżki cen energii mają być wyższe niż zapowiadał rząd. W drugiej połowie...
Banany, którymi można się zatruć…
Jakie banany kupować, a jakich unikać? Wiadomo, że banany są zdrowe, mają dużo potasu, regulują...
Przepis na długowieczność
Niemiecki lekarz Andreas Michelsen ogłosił, że nasze zdrowie w 91% zależy tylko od nas....