Kawa po włosku

21 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 4 filiżanki mocnego gorącego naparu kawy(słodzonego lub nie)
  • 4 łyżki likieru migdałowego amaretto
  • 4 łyzki rumu
  • 4 łyżki śmietany
  • Do 4 szklaneczek wlać po łyżce likieru migdałowo i rumu. Dokładnie wymieszać. Rum i likier zalać naparem z kawy. Na wierzch nałożyć po łyżce śmietany (nie ubitej)!



    FORUM - bieżące dyskusje

    Naturalne kosmetyki
    Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
    Typy mężczyzn
    Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
    Jak można zostać dietetykiem
    Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
    leczenie niepłodnosci
    Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...