Surówka z kalarepy

20 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
40 dag kalarepy
10 dag jabłek
2 łyżeczki śmietanki
5 -6 orzechów włoskich
sok z cytryny
sól, cukier

Przygotowanie:

Kalarepę umyć, utrzeć na grubej tarce; jabłka umyć i utrzeć na tarce o grubych oczkach, skropić cytryną. Wymieszać z sosem ze śmietany, cytryny, cukru i soli.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.