Stek z grillowaną ziołową bagietką i warzywami

17 maja 2011, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

4 steki wołowe

2 kolorowe papryki

1 cukinia

1 czerwona cebula

1/2 bagietki

olej

2 łyżki masła

Grill Ziołowy przyprawa do potraw z grilla Kamis

Marynata ognista Kamis

Grzanki złociste Kamis

Paprykę pokrój w cząstki, cukinię i cebulę w plastry, wszystko oprósz przyprawą do potraw z grilla, Posmaruj olejem.  Steki zamarynuj w Marynacie ognistej, odstaw na kilka godz. Bagietkę pokrój w ukośnie plastry, posmarój masłem wymieszanym z przyprawą Grzanki Złociste. Wszystko piecz kilkanaście min. na ruszcie.

file1305624301



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz