Stek z grillowaną ziołową bagietką i warzywami

17 maja 2011,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

4 steki wołowe

2 kolorowe papryki

1 cukinia

1 czerwona cebula

1/2 bagietki

olej

2 łyżki masła

Grill Ziołowy przyprawa do potraw z grilla Kamis

Marynata ognista Kamis

Grzanki złociste Kamis

Paprykę pokrój w cząstki, cukinię i cebulę w plastry, wszystko oprósz przyprawą do potraw z grilla, Posmaruj olejem.  Steki zamarynuj w Marynacie ognistej, odstaw na kilka godz. Bagietkę pokrój w ukośnie plastry, posmarój masłem wymieszanym z przyprawą Grzanki Złociste. Wszystko piecz kilkanaście min. na ruszcie.

file1305624301



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...