Indyk ze szpinakiem ricotta

17 maja 2011,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

ilość dla 4 osób

600g filetu z indyka

100 g szpinaku

200g sera ricotta

Sól morska Kamis

Marynata klasyczna Kamis

Indyka pokrój w cienkie plastry, rozbij cienko tłuczkiem, posmaruj marynatą klasyczną, na każdy plaster ułóż szpinak wymieszany z serem riocotta, dopraw solą morską, złóż w kopertę, owiń plastrem wędzonego boczku , piecz kilkanaście min na ruszcie.

file1305623752



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...