Syte kotleciki z dorsza z chili oraz kiełkami soi

29 kwietnia 2011,
dodał: ebolka24
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 30 dag dorsza
  • 4 łyżki bułki tartej
  • 2 łyżki śmietany
  • 1 jajko
  • chili
  • kiełki soi

Ryby oczyszczone i sprawione przekręcamy dwukrotnie przez maszynkę. Dodajemy do nich jajko, 2 łyżki śmietany 12%, 4 łyżki bułki tartej najlepiej samemu startej oraz przyprawy. Mokrymi dłońmi (ważne!) wyrabiamy małe kotleciki, które formujemy i smażymy na gorącym tłuszczu. Wyborne, smaczne i sycące na długo;)

file1304073082



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....