Pasta jajeczna

17 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

4 jajka ugotowane na twardo kroimy, 100 g szynki lub innej chudej wędliny kroimy drobno, dodajemy 4 łyżki śmietany, pół łyżeczki soku z cytryny, 100 g masła, sól i pieprz, wszystko mieszamy i odstawiamy na godzinę do lodówki.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...