Koktajl porzeczkowo- waniliowy

13 kwietnia 2011, dodał: Karolina
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 10 dag mrożonych porzeczek, 100 ml lodów waniliowych, szklanka Ramy Cremefine, 1/3 szklanki mleka, 2- 3 łyżki płynnego miodu, listki mięty, aromat waniliowy

Przygotowanie: Mrożone porzeczki mieszam z lodami waniliowymi, Ramą Cremefine do ubijania i mlekiem. Dodaję płynny miód i aromat waniliowy. Starannie wszystko miksuję. Wlewam do szklanek. Kleksem ubitej Ramy Cremefine do ubijania i listkami mięty dekoruję koktajl przed podaniem.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.