Szynka faszerowana

12 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • 3 gałązki natki pietruszki
  • 20 dag twarożku
  • sól
  • pieprz
  • 5 plastrów gotowanej szynki
  • troszkę śmietany
  • liście sałaty
  • papryka w proszku
  • Posiekać zieleninę, dodać do serka i dodać śmietanę i  doprawić solą i pieprzem. Plastry szynki przekroić na połowy, posmarować serkiem, zrolować. Resztę serka włożyć do szprycy i na każdy rulonik (od góry) wycisnąć zygzak serowy lub inne esy-floresy. Posypać szczyptą papryki. Ułożyć na półmisku na sałacie.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Wolontariat zagraniczny
    Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
    Cukrzyca za ciąża
    Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
    Sieć C&A
    No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
    57 proc. osób do 40 roku życia nie …
    I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...