Ryba w sosie cytrynowym

9 września 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ryba w sosie cytrynowym – (dla 3-4 osób)

Składniki:

6 mrożonych kostek ryby,
250 ml śmietanki UHT 18%,
1 opakowanie przyprawy Ryba w sosie cytrynowym KAMIS

Przygotowanie:

Na dużą patelnię (28 cm) włóż kostki ryby.
Zawartość torebki wymieszaj ze śmietaną i zalej ryby.
Gotuj na średnim ogniu 5 minut. Kostki przewróć na drugą stronę i gotuj kolejne 5 – 10 minut (aż sos zgęstniej). Od czasu do czasu delikatnie mieszając.
Danie podawaj z ziemniakami z wody i sałatą z sosem winegret.

www.kamis.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...