Żurek domowy

10 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    kość wędzona
    żurek śląski w butelce
    marchew
    pietruszka
    seler
    biała kiełbasa
    jajka gotowane na twardo
    sól
    pieprz
    majeranek
    ziele angielskie
    liść laurowy

      Gotujemy wywar na kości wędzonej z warzywami. Dodajemy przyprawy, żurek śląski w butelce i białą kiełbasę. Dodajemy takżę majeranek. Zagotowujemy i gotujemy jeszcze 10 minut na wolnym ogniu. Rozlewamy do talerzy, dodajemy połówki jajek oraz porcje kiełbasy białej. Podawajemy z pieczywem. Smacznego !!!

      file1263132704



      FORUM - bieżące dyskusje

      Naturalne kosmetyki
      Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
      Typy mężczyzn
      Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
      Jak można zostać dietetykiem
      Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
      leczenie niepłodnosci
      Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...