Żurek domowy

10 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    kość wędzona
    żurek śląski w butelce
    marchew
    pietruszka
    seler
    biała kiełbasa
    jajka gotowane na twardo
    sól
    pieprz
    majeranek
    ziele angielskie
    liść laurowy

      Gotujemy wywar na kości wędzonej z warzywami. Dodajemy przyprawy, żurek śląski w butelce i białą kiełbasę. Dodajemy takżę majeranek. Zagotowujemy i gotujemy jeszcze 10 minut na wolnym ogniu. Rozlewamy do talerzy, dodajemy połówki jajek oraz porcje kiełbasy białej. Podawajemy z pieczywem. Smacznego !!!

      file1263132704



      FORUM - bieżące dyskusje

      Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
      Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
      Częstochowa
      Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
      Fryzura a zawód
      Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
      Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
      Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...