Zupa pomidorowa

20 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    mięso na zupę do wyboru( żeberka, golonka, porcja rosołowa)
    pietruszka
    marchew
    ziele angielskie
    listek laurowy
    koncentrat pomidorowy
    wegeta pikantna
    kostka rosołowa
    papryka ostra i słodka
    pieprz


      Gotujemy dowolne mięso oraz warzywa. Sypiemy wegetę lub kostkę rosołową. Doprawiamy pieprzem i papryką słodką i ostrą. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i zaprawiamy mąką ze śmietaną. Dodajemy zieleninę.


      file1264014341



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
      Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
      Jak poznałyście i zakochałyscie się…
      Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
      Wzór na spodniach
      Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
      wzdęcia
      Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...