Zupa pomidorowa

20 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    mięso na zupę do wyboru( żeberka, golonka, porcja rosołowa)
    pietruszka
    marchew
    ziele angielskie
    listek laurowy
    koncentrat pomidorowy
    wegeta pikantna
    kostka rosołowa
    papryka ostra i słodka
    pieprz


      Gotujemy dowolne mięso oraz warzywa. Sypiemy wegetę lub kostkę rosołową. Doprawiamy pieprzem i papryką słodką i ostrą. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i zaprawiamy mąką ze śmietaną. Dodajemy zieleninę.


      file1264014341



      FORUM - bieżące dyskusje

      Wolontariat zagraniczny
      Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
      Cukrzyca za ciąża
      Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
      Sieć C&A
      No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
      57 proc. osób do 40 roku życia nie …
      I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...