Zupa pomidorowa

20 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    mięso na zupę do wyboru( żeberka, golonka, porcja rosołowa)
    pietruszka
    marchew
    ziele angielskie
    listek laurowy
    koncentrat pomidorowy
    wegeta pikantna
    kostka rosołowa
    papryka ostra i słodka
    pieprz


      Gotujemy dowolne mięso oraz warzywa. Sypiemy wegetę lub kostkę rosołową. Doprawiamy pieprzem i papryką słodką i ostrą. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i zaprawiamy mąką ze śmietaną. Dodajemy zieleninę.


      file1264014341



      FORUM - bieżące dyskusje

      Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
      Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
      Jak ugotować kalafior?
      > Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
      sposób na paznokcie
      To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
      Metamorfoza fryzury
      Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...